Stap uit de stressmodus met de wandelmeditaties van Mindful Green

Kom even helemaal tot rust

Ontspannen in natuur met wandelmeditaties

Gun jezelf de ruimte om te ontprikkelen tijdens een rustgevende wandelmeditatie. Kom uit je hoofd, en volg de natuur. Geef toe aan dit moment van ontspanning. De enige plek waar je hoeft te zijn, is hier.

Ik begeleid je met liefde tijdens je mindful wandeling. Zodat jij ook buiten de wandelmeditaties meer rust in je hoofd en lichaam ervaart.

Mindful wandelen als
moment voor jezelf

Je bent zo zorgzaam voor anderen,
maar zorg je ook nog voor jezelf?

Zorgen voor anderen gaat je makkelijk af. Als iemand ergens mee zit of bepaalde gevoelens heeft, dan merk jij dat vaak eerder op dan diegene zelf.

Maar opmerken hoe jij jezelf voelt? Dat is een ander verhaal.

Met een volle agenda en alle dingen die nog ‘moeten’, loop jij jezelf regelmatig voorbij. De ruimte om écht even stil te staan, voel je niet.

En als je toch probeert te ontspannen, dan gaan je gedachten aan de wandel. Want op de achtergrond ben je alweer bezig met het volgende punt van je oneindige to-do lijst.

Ik help je met liefde om de pauzeknop wat vaker in te drukken. Zodat je loskomt van je piekergedachten, en meer rust ervaart in je hoofd en lichaam.

Wandel je mindful met mij mee?

“Om goed voor een ander te kunnen zorgen, dien je éérst voor jezelf te zorgen”

Eigen huis en tuin mindful wandelen

Gezien op RTL over mindful wandelen

Ontprikkel en laad op tijdens een mindful wandeling, met de toegankelijke wandelmeditaties van Mindful Green

“Een ervaring die ik iedereen gun” – Marjon

Hallo Lizanne, ik heb de mindful wandeltrainig afgerond. Het was fijn om te doen…….elke dag even een moment om bewust bezig te zijn met de bewegingen van je lichaam. Je hebt een prettige, rustgevende stem….dat ervoor zorgt dat je blijft luisteren en actief betrokken bent.

De wandelingen heb ik als rustgevend ervaren. Bewustwording van mijzelf…..en daarnaast werden mijn zintuiglijke ervaringen gestimuleerd. 
Een ervaring die ik iedereen gun!

Marjon

In de ochtend beluisterde ik de wandelmeditaties en hierna heb ik nog een tijd zeer ontspannen met een rustig gevoel doorgelopen. Normaal als ik start met wandelen, heb ik er flink de pas in. Nu door langzamer, zelfs in de vertraging te gaan, beleef je elke stap die je zet. Mijn dankbaarheid voor de natuur was al groot maar sta er nu extra bij stil. Dingen doen uit gewoonten gaat er af en ik beleef het intenser.

Lizanne heeft een prettige stem om naar te luisteren. Heel rustig en prettig om te volgen. De opbouw en wandelmeditaties zitten goed in elkaar.

Zit je te veel in je hoofd? Dan is het fijn als je gaat mindful wandelen en via deze audio’s op weggeholpen wordt en nog bewuster te zijn hoe je loopt: met aandacht in het hier en nu.

Jacqueline

Ontspan met een mindful walk

Van altijd drie stappen vooruitdenken,
naar in verbinding staan met jezelf en de natuur

Je passen vertragen. Bij iedere stap voel je de rust terugkeren. Geleidelijk worden je piekergedachten overstemd door de geluiden van de natuur.

De frons in je wenkbrauwen verdwijnt. Je voelt de spanning uit je schouders wegzakken. De natuur is als een warme deken om je heen. Dit is waar je moet zijn.

Hoe zou het zijn als je vaker een moment voor jezelf neemt? Als je met regelmaat een wandelmeditatie volgt om weer in verbinding te komen met de natuur om je heen én de natuur in jezelf?

Dan sta je meer stil bij het huidige moment. Voel je de ruimte om te ontprikkelen en op te laden. En kun je na je mindful wandeling nog bewuster genieten van al het moois wat er op je pad komt.

“Nature is the greatest place to heal and recharge”

Luisteren naar wandelmeditaties van Mindful Green

Volg je met regelmaat een wandelmeditatie van Mindful Green, dan…

Review wandelmeditaties van mindful wandel training | Mindful Green

Samen mindful wandelen voor meer rust

7 toegankelijke wandelmeditaties om te ontspannen

Via de online leeromgeving heb je toegang tot zeven verschillende wandelmeditaties. Deze kun je onbeperkt luisteren. Tijdens iedere wandeling staat er een andere mindfulness techniek centraal, die je direct kunt toepassen om meer rust te ervaren in je hoofd en lichaam.

De wandelmeditaties volg je op jouw eigen tempo en manier. Al raad ik je aan om per week één wandelmeditatie meerdere keren te herhalen. De mindful wandelingen duren circa tien minuten, waardoor het vrij toegankelijk is om er dagelijks (of meerdere keren per week) een momentje voor vrij te maken.

Ook krijg je exclusief toegang tot de Mindful Green community. Stel mij gemakkelijk al je vragen over de wandelmeditaties en mindfulness. En connect met de andere leden om waardevolle ervaringen uit te wisselen. 

7 wandelmeditaties - mindful wandel training - Mindful Green

Thema's van de wandelmeditaties

Kom uit de automatische piloot, en focus bewust op je ademhaling en lichaamshouding. Je leert hoe je jouw ademhaling gebruikt als anker om jezelf terug te brengen in het huidige moment. Ook staan we stil bij de invloed die je lichaamshouding heeft op je ademhaling en stemming.

Vertraag je pas. Je leert hoe regelmatig vertragen, helpt om je focus op het huidige moment te houden en zo uit de gehaaste modus te komen. Ook hebben we aandacht voor hoe de bewegingen die we maken, kunnen helpen om in contact te komen met ons lichaam.

Laat je verwonderen door al het moois om je heen! Ervaren dat het prikkelen van je zintuigen een natuurlijke manier is om meer in het hier-en-nu te leven. Leer hoe je jouw zintuigen gebruikt als poort naar meer verbinding met de natuur, je dierbaren en jezelf.

Breng de aandacht naar je lichaam, plekje voor plekje, van top tot teen. Maak kennis met de veelgebruikte mindfulness-methode ‘de bodyscan’. Vaak liggend uitgevoerd, maar wij doen het wandelend. Je ervaart dat bewegen het makkelijker kan maken om je aandacht erbij te houden.

Wees dankbaar voor jezelf, de natuur en je omgeving. Ervaar hoe het beoefenen van dankbaarheid ervoor zorgt dat je meer in het nu leeft en aandacht hebt voor wat je wél hebt, in plaats van wat je niet hebt. Dat brengt een gevoel van tevredenheid. 

Laat je leiden door compassie. Je leert hoe je liefdevolle vriendelijkheid kunt uitzenden naar jezelf en naar anderen. Zodat je daarna een diep gevoel van compassie en liefde ervaart voor jezelf, moeder natuur en alle wezens op aarde.

Van je natuurlijke ademhaling, bewust vertragen tot het uitstralen van compassie. Tijdens de samenvattende wandeling komen alle technieken van de mindful wandeltraining bij elkaar. Voel je verbonden met de natuur om je heen en de natuur in jezelf. Ontspan en geniet.

Heb jij behoefte aan meer ontspanning en rust?

Breng de balans terug met wandelmeditaties. Tussen denken en voelen. Spanning en ontspanning. Voel je weer verbonden met jezelf en de natuur. Laad op. Zodat je in het dagelijks leven stil kan staan bij alle mooie momenten, en daar optimaal van kan genieten. 

Mindful wandelen in de natuur met wandelmeditaties

Veelgestelde vragen over de mindful wandeltraining

Alles wat je wilt weten over de Mindful Green wandelmeditaties

Als je de wandelmeditaties hebt aangeschaft, krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je starten op een moment dat voor jou uitkomt.

Je houdt levenslang toegang tot de wandelmeditaties. Je kunt de audiobestanden downloaden en opslaan op je eigen apparaat.

Je hebt het meest aan de meditaties als je deze in de bestaande volgorde volgt. Verder kun je de zeven wandelmeditaties op je eigen tempo volgen. Al raad ik je aan om per week de focus te leggen op één wandelmeditatie, en deze meerdere keren te herhalen. De week daarna kun je de volgende wandelmeditatie volgen, enzovoorts. 

De wandelmeditaties duren zes tot veertien minuten. Maar je kunt de wandeling natuurlijk zo groot en lang maken als je zelf wilt.

Ik heb alle vertrouwen in deze online training, daarom bied ik een niet-tevreden-geld-terug-garantie aan van veertien dagen.

Dat kan natuurlijk. Stuur een mail naar lizanne@mindfulgreen.nl, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

Mindful Green voor een
liefdevoller leven

‘Je in balans voelen begint bij verbinden met
de natuur om ons heen en de natuur in jezelf.’

De natuur helpt ons om te ontprikkelen, los te laten en te ontspannen. Het helpt ons om de balans terug te vinden tussen denken en voelen. En toch zijn we als mensheid meer dan ooit gedisconnect van de natuur, terwijl we er nota bene zelf onderdeel van uitmaken! 

Zelf weet ik hoe het is om niet in verbinding te staan met onze natuurlijke aard. Jarenlang was ik een echte ‘denker’, en was de connectie met mijn lichaam ver te zoeken. Mindfulness heeft mij geleerd om niet alleen te denken, maar ook te voelen. En de balans hierin terug te vinden. 

Door mindful te leven ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lichaam, en leef en geniet ik meer in het moment. Dat gevoel van verbondenheid gun ik iedereen. Ik heb mij daarom, tijdens en na mijn opleiding ergotherapie, gespecialiseerd in mindfulness en de impact die de natuur heeft op ons welzijn.

Met Mindful Green help ik jou om dieper in contact te komen met de natuur om je heen én de natuur in jezelf. Want ik geloof dat we daardoor niet alleen meer zelfliefde ervaren, maar ook de natuur met meer zorg behandelen.

Liefs, Lizanne

Mindful Green over mij - wandelmeditaties

“In every walk with nature, one
receives far more than he seeks”

Meditatie app

De wandelmeditaties zijn beschikbaar in de nieuwe Mindful Green meditatie app! De app kun je downloaden via de Play Store en App Store.

© 2024 Mindful Green | Lizanne | KVK: 71952179

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de masterclass naartoe sturen?😊

Blote voeten lente
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de wandelmeditatie naartoe sturen?😊

Blote voeten lente
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik hem naartoe sturen?

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik hem naartoe sturen?

Masterclass eetbaar onkruid